Waarom moet je als werkgever kiezen voor een uitzendbureau?

Een uitzendbureau specifiek op Bouw & Techniek gericht dat behalve dat ook nog samenwerkt met het opleidingsinstituut Bouwmensen, het is de perfecte combinatie die al ontelbare keren tot de ideale match leidde. Voor jou als werkgever een bron van goed opgeleide en professionele medewerkers, voor onze uitzendkrachten unieke ervaringen.

Een aanpak op maat van jouw bedrijf

Als werkgever in de bouw, heb je vaak diverse projecten lopen die elk hun eigen vakmannen vragen. Beroep doen op Vakmasters Terneuzen, is beroep doen op precies die mensen die je op dat moment voor dat project nodig hebt.

Als dynamisch uitzendbureau bieden wij iedere bouwprofessional alle kansen, en dit zowel op vlak van het inzetten in boeiende projecten als in het opleiden en bijscholen. Niet alleen is dit voor onze uitzendkrachten de manier om hun skills aan te scherpen en zich verder te specialiseren, het zorgt er ook voor dat jij als werkgever kan rekenen op echte vakmannen met passie voor de bouw. Jonge en startende uitzendkrachten kunnen bij ons alle opleidingen volgen om zich alle kennis en vaardigheden aan te meten, ervaren uitzendkrachten worden aangemoedigd om door bijkomende opleiding nog net dat stapje verder te gaan.

Tijdens een eerste gesprek wordt steeds gepeild naar de behoeften en noden van jouw bedrijf en van het project waarvoor je de inzet van uitzendkrachten wenst. Van hieruit gaan wij op zoek naar de kandidaten die het best aan die behoeftebepaling voldoen en die een echte meerwaarde voor jouw bedrijf kunnen en zullen betekenen. Open en heldere communicatie in een informele sfeer staat steeds centraal in de aanpak van Vakmasters Terneuzen. De werkgever wordt steeds nauw betrokken bij de selectie, er is op geregelde tijdstippen overleg om te peilen naar de tevredenheid en er zijn geen kleine lettertjes in onze contracten. Onze uitzendkrachten worden steeds volgens de geldende CAO’s betaald en kunnen rekenen op goede begeleiding en coaching.Ook voor jouw bedrijf heeft Vakmasters Terneuzen precies de professionals die jij zoekt. Samen maken we van elk project een succesverhaal. We vertellen je er graag meer over tijdens onze kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *